Кедрові горіхи - невеликі, жовті зернятка, що мають яскравий смак. Їх пікантний запах стає більш насиченим після підсмажування, так як продукт починає виділяти ароматне масло.
Вміст корисних речовин:
|
Харчова цінність на 100 г
Білки | 13.7 г |
Жири | 68.4 г |
Вуглеводи | 13.1 г |
Клітковина | 3.7 г |
Калорійність кедрового горіха: 100 г – 673 кКал |
Користь продукту
Помірне вживання кедрових горіхів позитивно впливає на всі органи і системи.
Дія продукту полягає в наступному:
- Оздоровлення ЦНС, обумовлене наявністю кальцію і унікальними амінокислотами.
- Користь для судин і серця. Регулярне вживання горіхів допоможе запобігти ряду патологій і захворювань, включаючи атеросклероз.
- Нормалізація складу крові. Кедрові горіхи допоможуть вилікувати анемію, особливо у представниць жіночої статі.
- Покращення гостроти зору та мозкової діяльності.
- Прискорення процесів регенерації тканин, поліненасичені кислоти і кремінь допомагають нормалізувати стан шкіри.
- Зміцнення кісток, зубів, суглобів.
- Нормалізація метаболізму завдяки правильному перетворенню глюкози.
- Омолодження всіх клітин тіла.
Зберігання горіхів
Перед відправкою горіхів на зберігання, слід ретельно їх просушити. Для цього потрібно розсипати продукт тонким шаром на деках або брезенті і залишити в сухому місці на кілька днів.
Під час зберігання горіхів при кімнатній температурі, вони будуть придатні до вживання протягом 2 місяців. Морозильна камера здатна продовжити цей термін приблизно вдвічі. Для цього горішки засипають в поліетиленовий пакет, призначений для заморозки. У морозильній камері горіхи зберігаються 6-8 місяців.
Країна виробництва: Росія, Сибір